MENU

Kalendář

<< duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Marc Camoletii BYT NA INZERÁT

divadlo | velký sál MKS
26. listopadu 2015 | čtvrtek (19:30)

Divadlo v rámci předplatného
Divadelní společnost Háta Olgy Želenské

Režie: Marie Lorencová
Hrají: Adéla Gondíková/Jana Zenáhlíková, Ivana Andrlová/Veronika Jeníková, Marcela Nohýnková/Vlasta Žehrová, Lucie Svobodová/Olga Želenská, Martin Zounar, Marcel Vašinka, Zbyšek Pantůček, Filip Tomsa/Martin Sobotka
Odkvétající varietní umělkyně Georgette pronajímá ve svém pařížském bytě pokoje. A tak spolu na jedné adrese bydlí ještě klavíristka Jeanine, malířka Jacqueline a služebná Marie-Louisa. O tom, že soužití žen takto rozdílných temperamentů není jednoduché, nás přesvědčí expozice hry. Všechny obyvatelky bytu se proto nezávisle na sobě rozhodnou radikálně změnit život a všechny (opět bez vědomí těch ostatních) si podají inzerát. Majitelka bytu hledá nového nájemce, pianistka žáka, malířka model pro obraz Spartaka a služebná životního partnera. Zájemci, čtvero mužů nejrůznějšího ražení, se brzy dostaví, ale samozřejmě jak to bývá zrovna ve chvíli, kdy není doma správná inzerentka. Navíc zkratkovitá řeč inzerátů, známá i z našich novin, možnost dorozumění ještě více zkomplikuje. A tak sledujeme složité eskapády jednotlivých zájemců, kteří sice přišli na správnou adresu, ale chtějí se po nich nebo se jim naopak nabízejí prapodivné věci. Že si nakonec všichni přijdou na své je nasnadě, i když zdaleka ne tak, jak si původně představovali.
Předprodej zbylých vstupenek od 26. 10. 2015 v Městském informačním centru v Domažlicích

-

Zpět na přehled akcí