MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


» Pro školky a školy » KOUZELNÁ PLANETA

KOUZELNÁ PLANETA

čtvrtek 6. 3. 2014 od 10.00 hodin (popř.8.30 hodin)

velký sál MKS Domažlice

KOUZELNÁ PLANETA PRO ŠKOLY je vzdělávací multimediální projekt pro žáky I. stupně základních škol, pro žáky II. stupně základních škol a pro studenty všech typů středních škol včetně odborných a učilišť.

KOUZELNÁ PLANETA vychází z PRŮŘEZOVÝCH TÉMAT a nabízí školám netradiční a unikátní způsob jejich zpracování.

Pásma v sobě slučují hned několik výukových předmětů - multikulturní a globální výchovu, zeměpis, přírodopis, dějepis, český jazyk, výtvarnou a hudební výchovu. V pásmech je kladen velký důraz na ochranu přírody, zachování kulturního dědictví a lidských hodnot.

Samotné sestavení programu - práce s fotografickým a filmovým materiálem, informacemi, hudbou, reklamou a beseda - je ukázkou mediální výchovy.

Kateřina a Miloš MOTANI zavedou žáky a studenty v průběhu šedesáti, sedmdesáti pěti nebo sto minutového promítání do těch nejzajímavějších zemí a na nejúžasnější místa naší planety.Podělí se také o své nespočetné zkušenosti a nejrůznější úsměvné, romantické, napínavé i dobrodružné cestovatelské zážitky. Dynamické audiovizuální pásmo sestavené z úchvatných fotografií a videosekvencí je doprovázené živým zasvěceným komentářem cestovatelů samotných, podmanivou i rytmickou hudbou, autentickými zvukovými i hudebními záznamy. Jejich fotografie překvapí diváka nejen svojí vysokou technickou kvalitou, ale také neopakovatelnou atmosférou, grafikou či umně zachycenými okamžiky. Vložené videosekvence dodávají pásmu ten potřebný náboj. Pásma jsou velmi živě zpracovaná. Jejich styl filmování je tak autentický a jedinečný, že si diváci připadají, jako by byli sami na cestě.

-

www.motani-photography.com