MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


HUDBA POD HRADEM

koncert | zahrada pod Chodským hradem
4. - 5. července 2014 | pátek - sobota (18:00)

4. a 5. 7. 2014 vždy od 18.00 hodin zahrada pod Chodským hradem
HUDBA POD HRADEM
Desátý ročník prázdninového multižánrového hudebního festivalu v rámci sympozia
VSTUP DOBROVOLNÝ!

pátek 4. července


18.00 Tomáš Linka a Přímá Linka

-

Výběr nejkrásnějších písní Tomáše Linky a vzpomínka na Michala Tučného

Program věnovaný 45-ti letům profesionální kariéry Tomáše Linky je sestaven z jeho nejznámějších písní a je proložen historkami a vzpomínáním na jeho působení ve skupinách White Stars, Greenhorns, Fešáci, Kanafas a samozřejmě na svého kolegu, souseda z milovaných Hoštic u Volyně, a kamaráda, Michala Tučného.


20.00 Blanka Šrůmová & GP

-

Zpěvačka skupiny Tichá dohoda se svým solovým projektem česká zpěvačka, skladatelka, textařka a hráčka na klávesové nástroje a kytaru. Od roku 2010 do roku 2012 zpívala s brněnskou skupinou Kamelot. Od léta léta 2011 opět zpívá ve své domovské skupině Tichá dohoda, která oslavila již své 25.výročí a obnovila po letech odmlčení svoje hudební aktivity. V Domažlicích vystoupí se svým solovým projektem.

 

21.30 Yo Yo Band
-

pražská hudební skupina Richarda Tesaříka hrající reggae je česká hudební skupina hrající ve stylu reggae. V listopadu 1975 ji založili Richard Tesařík, Vladimír Tesařík, Ondřej Hejma a Julius Novotný Kuzma. Zazní známé hity jako např. Nejlepší holky (Rybitví), Karviná, Kladno, Jedem do Afriky, a řada dalších.

Současní členové: * Richard Tesařík - zpěv, perkuse * Miroslav Linhart - kytara, zpěv * Jiří Šíma - tenorsaxofon, klávesy, zpěv * Roman Bobík Kubát - trubka * Pavel Razím - bicí * Václav Novotný - baskytara * Jan Šatra – pozoun

VSTUP DOBROVOLNÝ

sobota 5. 7. 2014


18.00 D.N.A. Brno

-
country-folková skupina se stejnou hudební d.n.a.

D.N.A. Brno vycházejí z akustického folku postaveného na silné vokální složce (včetně vícehlasů).

Nástroje – akustickou kytaru, basu a jemnou rytmiku doplňují dva melodické nástroje – flétna a housle. Na Portě 2011 v Ústí nad Labem získali cenu publika ,, Divácká Porta“.

19.30 České srdce

-

25 let keltského rocku

České srdce působí na scéně už 24 let, za tuto dobu vydalo šest alb a dvě DVD. Odehrálo řadu koncertů jak doma, tak v zahraničí. Několik let byla jejich druhým domovem francouzská Bretaň. Spolupráce a hostování s bardem keltské hudby Alanem Stivellem silně ovlivnilo tvorbu kapely.

Na domácí scéně je České srdce úzce spjato s tradičním hudebním festivalem Okoř se šťávou, kde oslaví své 25. narozeniny.

21.30 Michal Prokop & Luboš Andršt & Jan Hrubý

-
Výjimečný koncert osobností

Michal Prokop & Luboš Andršt & Jan Hrubý trio leadera kapely Framus Five Michala Prokopa, nadžánrového kytaristy Luboše Andršta a neméně všestranného houslisty Jana Hrubého, vzniklo v roce 1987. K jeho zvuku a stylu přispěli všichni členové stejným dílem. Písničkový základ je rozšířen Andrštovými zkušenostmi s blues a jazzem i osobitou hrou a klasickým hudebním vzděláním Jana Hrubého na elektrifikované housle.

 VSTUP DOBROVOLNÝ

Zpět na přehled akcí