MENU

Kalendář

<< duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Koncert JIŘÍ SUCHÝ, JITKA MOLAVCOVÁ A ORCHESTR DIVADLA SEMAFOR

koncert | velký sál MKS
24. října 2017 | úterý (19:30)

Jedna z velkých osobností české kultury, Jiří Suchý, se představí v Domažlicích za doprovodu orchestru divadla Semafor pod vedením Jiřího Svobody. Společně s jeho dlouholetou kolegyní Jitkou Molavcovou nás pozve do zlaté éry Semaforu. V programu zazní všechny známé písničky, jako např. Pramínek vlasů, Klokočí, Blues pro tebe, Lípa zelená, Marnivá sestřenice a další.

Jiří Suchý, polovina z autorské dvojice Suchý & Šlitr, je znám především jako zpěvák, textař, herec. Divadlo, které založil právě s Jiřím Šlitrem, se stalo všedesátých letech kultovní scénou české kultury a na vstupenky na představení se stály stometrové fronty. Většina písniček napsaná autorskou dvojicí Suchý & Šlitr zlidověla a dodnes se mnozí interpreti české popmusic k jejich odkazu hlásí.

Jitka Molavcová nastoupila do Divadla Semafor v roce 1970, stala se jednou ze semaforských "girls", kde zpočátku zpívala v originále zejména francouzské šansony. Hlavní role přišla ve Smutku bláznivých panen a ve hře Faust, v které v ní Suchý definitivně našel jevištního partnera, od té doby tvoří nerozlučnou uměleckou dvojici. Nejslavnější je samozřejmě spojení Jonáš - Melicharová.

Tímto zveme všechny, kteří mají rádi humor a písničky geniální autorské dvojice na tento jedinečný koncert.

Předprodej vstupenek od 15. 5. 2017 v Městském informačním centru v Domažlicích

 

 

Zpět na přehled akcí