MENU

Kalendář

<< duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Koncert MONKEY BUSINESS

Rezervovat vstupenky [»]

koncert | velký sál MKS
14. dubna 2018 | sobota (20:00)



Monkey Business jsou jedním z nejúspěšnějších hudebních uskupení v České republice. Vedle JAR a Sexy Dancers představují další počin multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého. Skupinu založili roku 1999 spolu s ním další zkušení muzikanti – Matěj Ruppert (Leguar GR), Oldřich Krejčoves (Pan Pot), Pavel Mrázek a Martin Houdek (oba Dorota B.B.).
Od počátku se orientují na pop a funky. První desku vydali roku 2000 s názvem Why Be Out When You Could Be In. Obsahovala převážně anglicky zpívané skladby, mezi nimi takové hity jako Party Shit, My Friend, Piece of My Life. Po tomto albu se skupina rozrostla o americkou zpěvačku Tonyu Graves (Liquid Harmony). V limitované edici následně vyšlo album Why Be In When You Could Be Out, na němž s MB’s spolupracovala světová esa tohoto žánru: pozounista Fred Wesley (mj. James Brown, Tina Turner, George Clinton) a producent a kytarista David Williams (mj. Michael Jackson, Madonna). Hosty druhé desky Save The Robots z roku 2001 byli Hiram Bullock (kytara), Ray Davis a Dr. Robert (zpěv) a opět Fred Wesley (trubka).
Kapela sbírá jedno ocenění za druhým, vyprodává koncerty. Každý koncert MB’s je originál a opravdový zážitek – energická show se skvělými kostýmy, nápaditou scénou a našlápnutou muzikou. Velmi vřele je přijímají také diváci na zahraničních pódiích. Na největším argentinském festivalu Personal Fest 2007 zazářili v hlavním čase po boku Happy Mondays a Chrise Cornella. V Argentině vydali i dvě svá alba, Kiss Me Ony My Ego a Objects Of Desire And Other Complications.
AKTUÁLNÍ SLOŽENÍ SKUPINY MONKEY BUSINESS: Matthew Ruppert – vocals, Tereza Černochová – vocals, Roman Holý - vocals, keys, Andrew Brousek – keys, Pavel Mrázek – bass, Martin Houdek – drums, Olda Krejčoves – guitars.

Jde o přeložený koncert z 30.9.2017. Původní vstupenky zůstávají v platnosti.
Předprodej vstupenek v Městském informačním centru v Domažlicích

MONKEY BUSINESS – MAXIMUM POWER TOUR 2018

Koncert | velký sál MKS

14. dubna 2018 | sobota (20:00)

 

Maximum Power! Monkey Business vyráží na klubovou koncertní šňůru 2018.Silné písně,silné výpovědi,silné emoce.Silné hlasy,silné struny,silné paličky,silné a šikovné prsty tancující po klávesách.Silná světla,silné zesilovače,silné reprobedny.Přijedeme k vám po silnici v silných autech.V novém roce pro vás zahrajeme několik zbrusu nových silných písní z připravovaného nového alba,které je před dokončením a vyjde již velmi brzy.Těšte se,bude to síla.

 

AKTUÁLNÍ SLOŽENÍ SKUPINY MONKEY BUSINESS: Matthew Ruppert – vocals, Tereza Černochová – vocals, Roman Holý - vocals, keys, Andrew Brousek – keys, Pavel Mrázek – bass, Martin Houdek – drums, Olda Krejčoves – guitars.

 

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK V MĚSTSKÉM INFORMAČNÍM CENTU, NÁMĚSTÍ MÍRU 51, DOMAŽLICE A V SÍTI PLZEŇSKÁ VSTUPENKA.

 

JAKO BONUS NABÍZÍME VSTUPENKU 4 PŘÁTELÉ:

Vstupenka pro 4 přátele za 1200,- Kč (ušetříte 200,- Kč)

Vstupenka pro 4 přátele k dostání v MIC Domažlice nebo zde /e-vstupenka/

 

Zpět na přehled akcí