MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Manžel na zkoušku

Rezervovat vstupenky [»]

kino | Letní kino
8. července 2018 | neděle (21:30)

Režie: Bob Fisher, Rob Greenberg
Scénář: Bob Fisher, Rob Greenberg
Kamera: Michael Barrett
Hudba: Lyle Workman
Hrají: Anna Faris, Eugenio Derbez, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Alyvia Alyn Lind, Nils Hognestad, Emily Maddison, Garry Chalk, Hannah Nordberg, Elizabeth Bowen, Cynthia Mendez, Adrian Uribe, Cecilia Suárez, Fernando Luján, Jesús Ochoa, Mariana Treviño, Mel Rodriguez, Omar Chaparro

Komedie s titulky

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku?

Cena 120 Kč
110 min. Mládeži přístupný

Zpět na přehled akcí