MENU

Kalendář

<< duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


PILSEN QUEEN TRIBUTE BAND - VYPRODÁNO!!!

Rezervovat vstupenky [»]

koncert | velký sál MKS
23. března 2019 | sobota (20:00)

Za 8 let existence odehrála skupina Pilsen Queen Tribute Band stovky koncertů v Čechách na Slovensku, Rakousku, Švýcarsku nebo Německu. Kapelu tvoří zkušení muzikanti mající za sebou stovky vystoupení v kapelách různého žánru. Aby vzdali hold této kapele, začali spolu v létě roku 2007 hudebně spolupracovat Pavel Vlach, Filip Nováček, Michal Rajtmajer, Roman Škala, Martin Petrášek a Radek Vaník a výsledkem jejich spolupráce je projekt s názvem Pilsen Queen Tribute Band.

Hudební projev tohoto seskupení lze charakterizovat jako precizní hudební reprodukci převážně studiových verzí skladeb skupiny Queen včetně tolik charakteristických vokálů (zpívají 4 členové skupiny). Samozřejmě některé písně doznaly oproti originálu jistých změn, např. novější zvuk, nebo jsou obohaceny některými invenčními prvky.

Repertoár skupiny je tvořen množstvím skladeb, které tvoří průřez téměř celou tvorbou skupiny Queen. Počínaje albem Queen 2 až po Made in Heaven má skupina v repertoáru minimálně jednu skladbu z každého řadového alba Queen. Těžištěm vystoupení jsou však oblíbené Hity z alb Greatest hits 1 a 2.

Skupina s velkým úspěchem vystupuje nejen v klubech ale i na velkých festivalech v celé střední Evropě.
Je logické, že revivalová skupina, ač klade důraz především na hudební stránku věci, by měla nabídnout i další srovnání se svým vzorem; vystoupení může být doplněno i replikami originálních kostýmů a dalšími, tolik charakteristickými atributy koncertních vystoupení skupiny Queen.

Předprodej a rezervace vstupenek od 1. 12. 2018 na stránkách www.idomazlice.cz a od 3. 12. 2018 v Městském informačním centru v Domažlicích

  


Zpět na přehled akcí