MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Vánoce a spol.

Rezervovat vstupenky [»]

kino | kino Čakan
29. prosince 2018 | sobota (19:30)

Režie: Alain Chabat
Scénář: Alain Chabat
Kamera: Antoine Sanier
Hudba: Matthieu Gonet
Hrají: Alain Chabat, Pio Marmaï, Bruno Sanches, Golshifteh Farahani, Audrey Tautou, Grégoire Ludig, Jean-Pierre Bacri, Mark Grosy, Kyan Khojandi, Patrick Timsit, Thomas Vandenberghe

Komedie / Rodinný film Dabing

Štědrý den je již za rohem a nic nejde podle plánu. 92 000 skřítků v Santově dílně na dárky z ničeho nic onemocní a všichni popadají na zem jako kuželky!  Kdo pro děti z celého světa připraví dárky pod stromeček?  Pro Santu je to strašná rána. Nemá na vybranou. Se svými soby a sáněmi se musí neplánovaně vypravit na Zemi, aby sehnal účinný lék, kterým své pomocníčky vyléčí. Po poměrně dobrodružném letu v bouři přistane se svým spřežením v Paříži a sáně zaparkuje nedaleko proslulého kabaretu Moulin Rouge. Pak konečně důstojně vstoupí do lékárny s žádostí o potřebné léky mezi nic netušící lidi… A právě v této chvíli zjistí, že jeho výprava nebude až tak jednoduchá. Poměrně rychle a nedobrovolně se díky neočekávaným nedorozuměním přesune na policejní stanici a poté dokonce i do cely předběžného zadržení. Naštěstí si v této nezáviděníhodné situaci dokáže najít nové spojence, s jejichž pomocí se mu snad podaří kouzlo Vánoc zachránit.

Cena 120 Kč
100 min. Mládeži přístupný

Zpět na přehled akcí