MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Útok z hlubin

Rezervovat vstupenky [»]

kino | kino Čakan
21. prosince 2018 | pátek (22:00)

Režie: Donovan Marsh
Předloha: Don Keith (kniha), George Wallace (kniha)
Scénář: Arne Schmidt, Jamie Moss
Kamera: Tom Marais
Hudba: Trevor Morris
Hrají: Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Linda Cardellini, Toby Stephens, Ryan McPartlin, Zane Holtz, Michael Trucco, Michael Nyqvist, Alexandr Ďjačenko, Michail Gorevoj, Gabriel Chavarria, Adam James, Henry Goodman, Colin Stinton, Carter MacIntyre, Shane Taylor, Kola Bokinni, David Gyasi, Michael Jibson, Taylor John Smith, Jurij Kolokolnikov, Ilia Volok, Igor Žižikin, Caroline Goodall, David Yelland, Stuart Milligan, Will Attenborough, Cosmo Jarvis, Nathan Cooper

Akční / Thriller s titulky

Ledové vody severního oceánu jsou místem, kde studená válka mezi západem a Ruskem nikdy neskončila. Mimo dosah lidských očí tu probíhají nebezpečné hry, provokace a dokazování síly. Nejmodernější nukleární ponorky na obou stranách mají nepřítele odstrašit od útoku, jež by měl za následek stejně strašlivou odvetu. Hry ale skončily! Ruská ponorka pod hladinou pošle bez varování svého soka na dno.

Nad hladinou pak zmizí ruský prezident a velení nad armádou i nukleárním arzenálem se ujímá nebezpečný generál s touhou svoji mocnou armádu konečně použít. Válka už není jen hrozba, válka pomalu začíná. Zatímco na souši uprostřed nepřátelského území má americké komando za úkol zajistit a zachránit ruského prezidenta, pod hladinou je povolána do akce speciální útočná ponorka s Gerardem Butlerem v roli jejího kapitána. Musí využít své letité zkušenosti podmořských her na kočku a myš a dostat se až do týla nepřátelských vod.

V případě nutnosti útočit. Při své misi v hlubinách najde nečekané protivníky i spojence.

Cena 120 Kč
121 min. Mládeži přístupný

Zpět na přehled akcí