MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


After: Polibek

Rezervovat vstupenky [»]

kino | Letní kino
1. srpna 2019 | čtvrtek (21:00)

Režie: Jenny Gage
Předloha: Anna Todd (kniha)
Scénář: Susan McMartin
Kamera: Tom Betterton, Adam Silver
Hudba: Justin Caine Burnett
Hrají: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Jennifer Beals, Meadow Williams, Peter Gallagher, Pia Mia, Inanna Sarkis, Samuel Larsen, Dylan Arnold, Swen Temmel, Rebecca Lee Robertson, Shane Paul McGhie, Khadijha Red Thunder

Drama / Romantický  s titulky

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala.(Bontonfilm)

Cena 100 Kč
106 min. Nevhodný mládeži do 12 let

Zpět na přehled akcí