MENU

Kalendář

<< duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Terminátor: Temný osud

Rezervovat vstupenky [»]

kino | kino Čakan
1. - 2. listopadu 2019 | pátek - sobota (19:30)

Režie: Tim Miller
Scénář: Josh Friedman, David S. Goyer, Justin Rhodes, Billy Ray
Kamera: Ken Seng
Hudba: Junkie XL
Hrají: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Edward Furlong, Tom Hopper, Brett Azar, Gabriel Luna, Natalia Reyes, Diego Boneta, Steven Cree, Mario de la Rosa, Tábata Cerezo, Enrique Arce, Christine Horn, Fraser James, Alicia Borrachero, Claudia Trujillo, James Barriscale, Tristán Ulloa, Björn Freiberg, Lorna Brown

Akční / Sci-Fi s titulky

Filmová legenda jménem Terminátor má za sebou několik nepříliš úspěšných pokusů o navázání na první dva díly, které se právem řadí mezi nejlepší akční filmy všech dob. Proč by to mělo tentokrát vyjít? Protože se k téhle sáze vracejí dvě klíčová jména s ní spojená. James Cameron nový film nejen produkoval, ale zároveň se stal tahounem týmu, který pracoval na scénáři. A Linda Hamilton se po letech znovu stala Sarah Connorovou, kterou souboje na život a na smrt s dvěma Terminátory proměnily v ultra drsňačku, zvyklou nikomu nevěřit a spoléhat se jen na sebe. Právě návrat postavy Sarah Connorové byl jedním z hlavních důvodů, proč na nabídku režírovat tenhle film kývnul tvůrce prvního Deadpoola Tim Miller. „Pro mě tahle sága nikdy nebyla příběhem o Johnu Connorovi, ale o jeho matce. A Linda byla v té roli nepřekonatelná. Nejlepší ze všech možných scénářů mohl být proto ten, ve kterém se Sarah i její představitelka vrátí. A přesně to se stalo,“ říká Tim Miller o příběhu, který je přímým pokračováním filmu Terminátor 2: Den zúčtováni.

Cena 130 Kč
134 min. Nevhodný mládeži do 12 let

Zpět na přehled akcí