MENU

Kalendář

<< duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Agentura HARLEKÝN – V PAŘÍŽI BYCH TĚ NEČEKALA, TATÍNKU

divadlo | velký sál MKS
13. září 2020 | neděle (19:30)

 

 

divadlo v rámci předplatného - z důvodu onemocnění účinkujících nahrazujeme původní titul Římské noci i náhradní titul Poslední ze žhavých milenců novým představením:

 

 

== PŘESUNUTO z původního termínu 29. 3. 2020 ==

 

Režie: Jan Novák

Hrají:  Petr Nárožný, Jana Malá/Týna Průchová, Jarmila Švehlová, Simona Postlerová/Miroslava Pleštilová, Barbora Šťastná Petrová/Malvína Pachlová, František Skopal/Martin Sochor, Jan Šťastný nebo Jan Čenský

 

Petr Nárožný v hlavní roli komedie o pařížském dobrodružství sympatického venkovana

Výběrčí přímých daní ze zapadlého provinčního městečka se jednoho dne rozhodne, že překvapí svoji dceru a navštíví ji v Paříži.

Starostlivý otec s podivem zjišťuje, že jeho milovaná dcera již nepracuje v pojišťovně, ale pohybuje se jako společnice ve světě velké politiky a obchodu, ve kterém se rázem ocitá i on. V tomto spletitém prostředí se tatínek rychle zorientuje, a když okouzlí manželku svého nejvyššího šéfa, zcela to změní jeho život, budoucnost dcery, a dokonce i složení vlády. Rozjede se uragán záměn     a komických situací, které neberou konce.

Komedie Jeana Barbiera (originální název Ma fille travaille a Paris) o pařížském dobrodružství sympatického venkovana ze Spáleného Poříčí nad Seinou nabízí dvě hodiny emocí a smíchu.         V současné době nejznámější autor konverzačních komedií ve Francii je pokračovatelem tradice bulvárního divadla ve stylu Feydeaua a Labiche.

 

Zpět na přehled akcí