MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


SVĚTÁCI

Rezervovat vstupenky [»]

divadlo | velký sál MKS
26. dubna 2021 | pondělí (19:30)

 

 NÁHRADNÍ TERMÍN v jednání !

 

Vratislav Blažek, Zdeněk Podskalský, Evžen Illín, Vlastimil Hála

divadlo v rámci předplatného

Divadelní společnost Háta Olgy Želenské

Režie: Lumír Olšovský

Hrají: Viktor Limr / Lumír Olšovský / Filip Tomsa, Dalibor Gondík / Zbyšek Pantůček, Aleš Háma / Martin Sobotka, Vlasta Žehrová / Olga „Háta“ Želenská, Monika Absolonová / Ivana Andrlová,  Mahulena Bočanová / Adéla Gondíková,  Miriam Kantorková / Vlasta Peterková / Marcela Nohýnková, Jan Přeučil, Petr Gelnar / Martin Sobotka, Lukáš Pečenka /Pavel Vítek/ Jaroslav Slánský

Notoricky známá filmová hudební komedie Vratislava Blažka a Zdeňka Podskalského s písněmi Evžena Illína a Vlastimila Hály z roku 1969 trůní od své premiéry na špičce žebříčků nejoblíbenějších českých filmů. V divadelní úpravě a v režii Lumíra Olšovského se na jevišti objeví stálice Divadelní společnosti Háta, ale i nové populární tváře: Mahulena Bočanová, Adéla Gondíková, Vlasta Žehrová, Olga Želenská, Monika Absolonová, Ivana Andrlová anebo Jana Zenáhlíková v rolích lehkých dam, Miriam Kantorková nebo Vlasta Peterková v roli paní Trčkové, Dalibor Gondík, Martin Zounar, Zbyšek Pantůček, Aleš Háma, Filip Tomsa, Lumír Olšovský v rolích fasádníků a Martin Sobotka, Pavel Vítek a Lukáš Pečenka v ostatních rolích. Jako zvláštní hosté účinkují v roli emeritního profesora šarmantní Jan Přeučil nebo „dechovkový král“ Josef Oplt.

Vstupenky v předprodeji v MIC

Zpět na přehled akcí