MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


After: Tajemství

Rezervovat vstupenky [»]

kino | kino Čakan
10. září 2021 | pátek (17:00)

Režie: Castille Landon
Předloha: Anna Todd (kniha)
Scénář: Sharon Soboil
Kamera: Rob Givens
Hudba: George Kallis
Hrají: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Arielle Kebbel, Mira Sorvino, Stephen Moyer, Louise Lombard, Rob Estes, Carter Jenkins

Drama / Romantický

Tessu a Hardina čeká doposud největší výzva jejich vztahu, ta výzva se jmenuje život. Po konci Univerzity má Tessa možnost získat práci svých snů, která ale znamená stěhování přes půl Ameriky, zatímco Hardin si maloval, že by se společně mohli přestěhovat do Londýna. Ve chvílích, kdy se pevně drží v objetí, se zdá, že jsou nerozluční, že jim u nohou leží celý svět. Rozdělit je ale může Hardinova žárlivost, divoké chování a jeho talent Tessu opakovaně zraňovat. Jak dlouho dokáže Tessa vydržet koloběh žhavých vyznání, ošklivých scén a následných odpouštění? Do jejich složité situace navíc vstoupí nečekaný návrat Tessina otce a šokující odhalení ze strany Hardinovy rodiny. Na konci už nebude kam couvat, Tessa a Hardin se budou muset rozhodnout, jestli jejich láska stojí za to, aby za ni přes všechna protivenství bojovali, nebo zda je čas jít vlastní cestou. (Bontonfilm)

Cena 130 Kč
95 min. Nevhodný mládeži do 12 let

Zpět na přehled akcí