MENU

Kalendář

<< duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Melanie SCHOLTZ trio

Rezervovat vstupenky [»]

klubová scéna | velký sál MKS
26. listopadu 2021 | pátek (19:00)

Klubový koncert zpěvačky Melanie Scholtz. Klubové akce jsou specifické tím, že se sedí u stolků se svíčkami a během představení si můžete objednat něco dobrého z našeho vynikajícího MKS-baru. Dobrá hudba, pohoda, dobré pití... to může být recept na příjemně strávený páteční večer.

Melanie Scholtz, charismatická zpěvačka jihoafrického původu uchvátila české i světové publikum svým půvabným, sametově zbarveným černošským hlasem a okouzlujícím charismatem. Uznání a poct se jí nedostává jen od nadšených posluchačů, ale také od odborné veřejnosti, hudebních kritiků a samotných hudebníků. Její precizní pěvecká technika a dokonale procítěný projev získaly mj. ocenění Standard Bank Young Artist award 2010 v kategorii jazz, Winner of Jazz á Juan Rélévation competition 2012 a další.

Koncert této zpěvačky v MKS v Domažlicích bude koncertem klubového typu – vytvoříme pro vás atmosféru malého jazzového klubu, kdy si při sezení u stolečků se zapálenými svíčkami budete během koncertu moci objednávat nápoje a vychutnat si tak páteční večer posloucháním kvalitní hudby při skleničce něčeho dobrého…

V předprodeji v MIC v Domažlicích a on-line na webu www.idomazlice.cz

 

 

 

Zpět na přehled akcí