MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Šťastný nový rok 2: Dobro došli

Rezervovat vstupenky [»]

kino | kino Čakan
2. ledna 2022 | neděle (20:00)

slovenská  romantická komedie

Cena 130 Kč
 
-
 Režie: Jakub Kroner
Scénář: Adriana Kronerová
Kamera: Mário Ondriš
Hudba: Marián Čeky Čekovský
Hrají: Emília Vášáryová, Táňa Pauhofová, Antónia Lišková, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová, Marek Majeský, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír
slovenská  romantická komedie

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

Zpět na přehled akcí