MENU

Kalendář

<< duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


4 TENOŘI – LÁSKA PRÝ | doprovází Unique Quartet a další hudebníci

koncert | velký sál MKS
27. dubna 2023 | čtvrtek (19:00)

Dva držitelé ceny Thálie, pop-muzikálová legenda a sólista Národního divadla v Praze tvoří vokální kvartet 4 Tenoři, který patří k nejúspěšnějším domácím interpretům současnosti a k největším fenoménům české mezižánrové hudby.

VYPRODÁNO

4 Tenoři poprvé společně vystoupili na koncertu Proms Gala v roce 2017, kdy s Českým národním symfonickým orchestrem zazpívali pod vedením dvorního dirigenta Andrei Bocelliho, Maestra Marcella Roty. Následovaly videoklipy Už z hor zní zvon a Mně sílu dáš, které mají milionová zhlédnutí na sociálních sítích, a především beznadějně vyprodaná koncertní turné po celé České republice. V září 2020 vydali u vydavatelství Supraphon své debutové album, které bylo v srpnu 2021 oceněno Zlatou a později v říjnu 2022 dokonce Platinovou deskou Supraphonu a stále je na špičce nejprodávanějších domácích nahrávek.

V novém programu Láska prý zpívají Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michael Bragagnolo hity Karla Svobody a to nejlepší z filmů a muzikálů. Zazní také písně z alba oceněného Zlatou a Platinovou deskou Supraphonu. Špičkový hudební zážitek umocňují doprovázející hudebníci a Unique Quartet. 4 Tenoři jsou hlasy, které musíte slyšet. Koncert v Domažlicích bude jistě neopakovatelným zážitkem a jednou z největších kulturních událostí roku. Nenechte si ho ujít.

Vstupenky v předprodeji v MIC v Domažlicích, on-line na webu www.idomazlice.cz nebo na místě v den koncertu.

 

Marian Vojtko (tenor)

Držitel ceny Thálie, představitel hlavních rolí v muzikálech Fantom opery, Ples upírů, Dracula, Bídníci, Monte Cristo, Jekyll & Hyde nebo Baron Prášil. Účinkoval také v muzikálových představeních Muž se železnou maskou, Kleopatra, Tři mušketýři, Čarodějka, Aida, Polská krev nebo Krysař. 

 

 

Pavel Vítek (barytenor)

Vytvořil premiérové role ve známých muzikálech Bídníci, Pomáda, Dracula, Fantom opery, Mamma Mia!, Noc na Karlštejně, Rebelové, Miss Saigon, Cikáni jdou do nebe, Angelika, Tři mušketýři nebo Ples upírů, za který byl nominován na cenu Thálie. Jeho hity si zpívají už dvě generace příznivců.

 

Jan Kříž (tenor)

Dvojnásobný držitel ceny Thálie hostoval na německých scénách v hlavní roli muzikálu Plesu upírů. V České republice účinkoval například v inscenacích Krysař, Pomáda, Rocky, Horečka sobotní noci, Noc na Karlštejně, Děti ráje, Zpívání v dešti, Mefisto, Robin Hood, Atlantida, Divotvorný hrnec nebo Srdcový král.

 

Michal Bragagnolo (tenor)

Sólista Národního divadla v Praze (opery La Traviata, Romeo a Julie, Billy Budd, Z mrtvého domu). Ztvárnil role v muzikálových inscenacích Fantom opery, Ples upírů nebo Balada pro banditu. V pražském Hudebním divadle Karlín hostuje v inscenaci Veselá vdova.

 

Více info na webu https://www.4tenori.cz [»]

 

 

Zpět na přehled akcí