MENU

Kalendář

<< duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Jakub Greschl – THAJSKO

Rezervovat vstupenky [»]

přednáška | kino Čakan
6. března 2023 | pondělí (19:00)

Další cestovatelská přednáška/diashow z cyklu Cestování s handicapem aneb nic není nemožné

Cestovatelské přednášky a diashow s Jakubem Greschlem jsou vždy tak trochu jiné, než bývají ty, které znáte od zkušených cestavatelů, jakým je například Martin Loew. Jakub Greschl je handicapovaný cestovatel, který pochází z Holýšova. Je mu 31 let a narodil se s dětskou mozkovou obrnou. Pár let bojoval o to, aby ho nohy vůbec unesly. Problémy, kterým musí čelit, mu ale nevzaly sílu a chuť do cestování a i přes svůj handicap již procestoval 38 zemí naší krásné Země. Jeho přednášky jsou tedy jiné hlavně v tom, že se mimo jiné vždy nějak dotknou i specifik, která přináší cestování s handicapem, a problémů, které musel Jakub kvůli svému handicapu v souvislosti s cestováním do země, které se přednášká týká, čelit. Samozřejmě se ale hlavně můžete těšit na výpravné povídání, krásné fotografie, zážitky z cest, ale hlavně na milého vypravěče, který Jakub je.

V případě Thajska půjde o 14denní cestu severem i jihem Thajského království. Jakub ho navštívil v době po smrti thajského krále, který vládl mnohá desetiletí, a zažil tak Thajsko zahalené do ticha a pokory. Uvidíte řadu fotografií, dozvíte se, co umí sloni, ve vyprávění se ponoříte do atmosféry budhistických chrámů i do života kmenů severního Thajska.

Vstupenky v předprodeji v MIC v Domažlicích a on-line

Zpět na přehled akcí