MENU

Kalendář

<< březen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky e-mailem

Máte-li zájem o zasílání bulletinu, vyplňte Vaši e-mailovou adresu a v dalším kroku si nastavte o co máte zájem. Později se můžete kdykoliv odhlásit.

*E-mail:

Odkazy

Město Domažlice [»]
Chodské slavnosti [»]
Pohled na Domažlice
Pohled z Čerchova [»]
Svazek obcí Domažlicko [»]
Turisturaj - Plzeňský kraj [»]
Bayerischer Wald ganz oben [»]
Centrum Bavaria - Bohemia
Kudy z nudy
Český systém kvality služeb [»]


Varieté KRHUT | one man show – Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ PŘESUNUTO

talkshow | velký sál MKS
13. června 2023 | úterý (19:00)

Původní autorská one man show Jiřího Krhuta musela být z technických důvodů přesunuta, nový termín: 19.3.2024, zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Varieté Krhut je původní autorská show Jiřího Krhuta, jehož domovskou scénou se stal ostravský Klub Heligonka, kde se poprvé se svými písničkami a scénkami objevil po boku Jaromíra Nohavici v roce 2016. Jeho show je mozaikou stand-upů, skečů a scénických písniček inspirovaných svérázným životem nejen z Ostravy a okolí. Představení vás vtáhne do bizarních situací z prostředí, jako jsou např. zastavárny, veksláci, tržnice, fitcentra, pracovní úřady, pofidérní prodejní akce, ostravská Stodolní ulice, ajťáci a jiné. Varieté Krhut je výběr toho nejlepšího z úspěšných pořadů Varieté 1 a 2, uváděných v Klubu Heligonka.

Jiří Krhut je ostravský muzikant, skladatel, textař a bavič. Jako skladatel se autorsky zapsal také do tvorby známých českých interpretů, jako jsou např. Ewa Farna, František Segrado, Vojtěch Dyk, Karel Šíp, Lenka Nová, Jiří Korn, Mirai Navrátil nebo také česká legenda Marie Rottrová. Na konci roku 2019 vydal sólovou desku s názvem Čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. V létě 2020 se dal dohromady s hercem Štěpánem Kozubem a natočili spolu album s názvem Prásknu bičem, které si rychle získalo pozornost napříč generacemi.

Vstupenky na představení jsou v předprodeji v MIC v Domažlicích a on-line.

Vstupné v předprodeji za zvýhodněnou cenu – 390 Kč

Vstupné na místě v den akce – 450 Kč.

Pořadatelem akce je MKS v Domažlicích ve spolupráci s Jiřím Krhutem.

 

 →zde rozhovor Karla Šípa s Jiřím Krhutem v pořadu Všechnopárty

 


 

  

 

 

 

 

Zpět na přehled akcí